Chelsea átigazolási hírek(pletykák)

Itt részletesen minden nap megtudhatod a Chelsea Fc csapatnak az átigazolási híreit

 
Újabb belga a láthatáron?
A belga ász nemrégiben írt alá egy új hosszú távú szerződést, de az előző hetekben a BL-győztes Chelsea és a spanyol óriás Real Madrid is érdeklődött iránta. Fellaini elmondása szerint boldog az Evertonnál, viszont nagyon elszánt.


„Ha jó ajánlatot kapok, távozom; de ha nem keres meg egyik klub sem, akkor maradok az Evertonnál"– nyilatkozta a belga RTBF rádiónak.

„Eltökélt vagyok, szeretnék játszani a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában. Az előző szezonban hetedikek lettünk és így nem kvalifikáltuk magunkat az Európa Ligába, ami számomra egy nagy csalódás volt."

„Hogy mi lenne, ha egy komoly szándékú klub érdeklődne irántam? Miért ne mehetnék? A tapasztalat kedvéért mindenképpen megfontolnám, de most még szabadságon vagyok, nem foglalkozom a spekulációkkal. Minden évben eladnak ide vagy oda, de még mindig az Evertonban játszom."

„Megfelelő ajánlat esetén hajlanék a váltásra, de amennyiben nem keresnek meg, úgy az Evertonban maradok, ahol nagyon boldog vagyok és van még négy év a szerződésemből."

„Minden olyan gyorsan történik a mai fociban. Akár már holnap is eligazolhatsz, egy vagy két évre. Most viszont szabadságon vagyok, de igyekszem kipihenten érkezni a szezon kezdetére. Hogy érkeztek-e már konkrét ajánlatok? Ha így is van, akkor sem tudok róluk."


A Chelsea az egyik legnagyobb klub, amelyet említésbe hoztak Fellainivel, ő pedig bevallotta, hogy otthon érezné magát a Stamford Bridge-ben, hiszen érkezésével tovább gyarapítaná a belgák számát a csapatban.

„Rólam és a Chelsea-ről beszélnek? Ha elmennék oda, rengeteg barátom lenne (Hazard, De Bruyne, Lukaku, Courtois)… Sok belga van a Chelsea-ben, ami hosszú távon kifizetődő lesz majd a válogatottnak.”

Fellaini elmondása szerint örül annak, hogy Eden Hazard a Premier League-be szerződött. „Eden Hazard a Chelsea-ben? Az ő döntése, úgy gondolom, hogy bármelyik angol együttesben elfért volna, mivel ő egy kivételes tehetségű játékos. Tehetséges, ezzel pedig ő is tisztában van, és úgy gondolom, hogy a Chelsea nem árulta el őt. Vajon kisebb lesz a versengés a Chelsea-ben, mint a Manchester United-ben vagy a City-ben lett volna? Az ilyen nagy klubokban mindig óriási a verseny a kezdőbe kerülésért."





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 30
Heti: 47
Havi: 291
Össz.: 68 136

Látogatottság növelés
Oldal: 2012.06.18 pletyka
Chelsea átigazolási hírek(pletykák) - © 2008 - 2024 - chelseaigazolasok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »